TVA jaargang

Wil je aangenomen worden op een toneelschool in Nederland of in het buitenland? Intensieve begeleiding bij audities? Je een jaar lang oriënteren en voorbereiden op het HBO theateronderwijs? Ben je tussen de 16 en 24 jaar en heb je een tussenjaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Op de Theater Vooropleiding Amersfoort krijg je gedurende een jaar lang, vier dagen per week les van verschillende  docenten die werkzaam zijn in het theatervak en gedreven om jou klaar te stomen voor het HBO kunstonderwijs. Acteren vormt de basis van onze vooropleiding, maar we streven naar een brede uitstroom richting de theaterscholen. Dat wil zeggen dat we niet alleen studenten opleiden die acteur willen worden, maar bijvoorbeeld ook regisseur, cabaretier, docent, schrijver of vormgever.

 

Mentors Jessica Zeylmaker en Jori Hermsen volgen jou een jaar lang. Ze coachen en helpen je met een goede mindset voor de HBO audities. Uniek is hun persoonlijke,  vakkundige, nuchtere en intensieve aanpak. Beide zijn ze werkzaam in de theatersector.  Ze hebben goed contact met de verschilende HBO theateropleidingen, castingbureaus en een groot netwerk in de film en theatersector. 

Wat: 20 uur per week intensieve lessen en individuele begeleiding 

Periode: september 2021 – juni 2022

Lesdagen: maandag t/m donderdag van 9.30 tot 15.00 (werkpresentaties en eindvoorstelling vallen daar buiten)

Leeftijd: 16-24 jaar

Jaarkosten: €3300,-  (btw-vrij) voor het hele lesjaar

Yasmin le Comte (student van The American Academy of Dramatic Arts) over mentors Jessica en Jori:

oud student Yasmine le Comte over onze mentors

Contactinformatie

bezoek adres:

Eemplein 75, 3812 EA, Amersfoort

correspondentie adres:

Stichting Jori Hermsen Producties

Nooitgedacht 27, 3701 AL, Zeist

info@jorihermsen.nl

www.theatervooropleidingamersfoort.nl

KvK: 32123846

IBAN zakelijk: NL38 RABO 0134 9769 08

BTW: 818007035B01

CRKBO_Instelling.jpg
JHProducties logo.jpg
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

#talentontwikkeling #vooropleiding theater #theater vooropleiding #auditie #auditietraining #improvisatie #TVA #HKU #Artez #Toneelacademie Maastricht #AHK #Amersfoort #toneelles #acteerles #toneelschool #acteerschool #vooropleiding #jaargang #orientatiecursus #zaterdagcursus