Presentaties

seizoen 2020/2021

Elleboogkerk Amersfoort
11 t/m 16 mei 2021

TVA speelt 2 HKU regies!

HKU theaterstudenten Brian Verhagen en Florien Berden presenteren hun derdejaars regies op een prachtige locatie in Amersfoort: De Elleboogkerk. Beide hebben ze met onze veertien studenten vanaf september hard gewerkt en staan te popelen om het eindresultaat met jullie te mogen delen!

Praktische zaken: In verband met Corona hebben we een beperkte publiekscapaciteit van 30 man. Wij houden ons aan de richtlijnen en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen op locatie. Uiteraard zit er een kans in dat de voorstellingen met extra tussentijdse maatregelen niet doorgaan. Mocht dit zo zijn dan kijken we naar een alternatief en storten in het uiterste geval uw geld terug. 

 

 

 


regie Brian Verhagen
Super Magnifique
Moeder is ziek en gaat dood. Ze wil er gewoon nog even een fijne tijd van maken. Samen met haar kinderen en kleindochter Elfje. In deze familie is echter niks gewoon. En fijn al helemaal niet. Super Magnifique is een horrorkomedie op het scherpst van de snede, waarin we zeven familieleden volgen die elkaar tot pure waanzin drijven. Wie houdt zich overeind in deze totale chaos? Als het aan Elfje ligt niemand. Zij wil gewoon even rust. Even geen geschreeuw. Even helemaal niks.


tekst Marcel Osterop
spel Dunja van der Velde, Isabelle Dieperink, Isabelle Schoorl, Marjolein den Boer, Micky Bruins, Rhodé Gerrits en Yael Aerts.

regie: Florien Berden
KUTVOORSTELLING 
"Ik trek me van die beperkingen niet zoveel aan natuurlijk. Ik ben een feminist. Niet dat het me iets heeft geholpen."

Kutvoorstelling is een montage voorstelling waarbij eigen materiaal en teksten uit het toneelstuk Limbo van Marijke Schermer elkaar afwisselen.  Zeven vrouwen gaan op zoek naar hun eigen feminisme. Een voorstelling over hoe vrouwen geboren worden en leven, om vervolgens als vrouw weer te sterven en opnieuw te beginnen. 


spel & concept Esmee van Sonsbeek, Ilse Anne Rottier, Iris van der Plas, Isa Cocco, Kiara Dispa, Kiki Bazuine, Lela Kwakernaak en Lena Jongewaard.
met teksten uit Limbo van Marijke Schermer

wij danken: Amersfoort in C, POT verhuizingen en Brechtje Wedman.

seizoen 2019/2020

2019/ 2020 Werkpresentatie 1e blok
groepszang, dansduetten, improvisatie
2019/2020 Werkpresentatie 2e blok
Regie
2019/2020 Mighty Society 5
Afstudeervoorstelling 5e jaars student Elize Kuiper theaterdocent Artez Zwolle.
2019/2020 Werkpresentatie 3e blok
regies, begeleiding: Jori Hermsen
Show More

Contactinformatie

bezoek adres:

Eemplein 75, 3812 EA, Amersfoort

correspondentie adres:

Stichting Jori Hermsen Producties

Nooitgedacht 27, 3701 AL, Zeist

info@jorihermsen.nl

www.theatervooropleidingamersfoort.nl

KvK: 32123846

IBAN zakelijk: NL38 RABO 0134 9769 08 

BTW: 818007035B01

logo jhp.png
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
CRKBO_Instelling.jpg
ANBI-logo.gif
PBCF_Logo_Tagline_oranje_RGB.png

Dankzij een recente bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds in 2021 hebben we noodzakelijke apparatuur i.v.m. de Corona maatregelen kunnen aanschaffen!

#talentontwikkeling #vooropleiding theater #theater vooropleiding #auditie #auditietraining #improvisatie #TVA #HKU #Artez #Toneelacademie Maastricht #AHK #Amersfoort #toneelles #acteerles #toneelschool #acteerschool #vooropleiding #tvajaargang #orientatiecursus #zaterdagcursus #tvazaterdag